Nieuwe website online voor Jako Soccer Academy

Sinds kort is de Jako Soccer Academy geboren.

Oprichters Jan Jacobs,  Mark Ghys & Koen Verbraeken willen met deze school een kwalitatieve opleiding aanbieden. Met een moderne voetbalvisie en medewerking van opleiders op het hoogste niveau.

Jako Soccer Academy gaat diverse voetbalevenementen organiseren in samenwerking met een team van gereputeerde, professionele trainers en (ex) profvoetballers. Dankzij deze samenwerking staan ze zo garant voor een kwalitatief zeer sterke opleiding en begeleiding van jonge voetballers.

Het doel van de Jako Soccer Academy

Jako Soccer Academy wil borg staan voor de volledige ontplooiing van jeugdige spelers in en rond de voetbalclub. Daarom wordt er net zoveel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de voetbalvaardigheden als aan de mentale vaardigheden. Ze werken in een professionele leeromgeving met moderne oefenstof in functie van de nieuwste trends in het voetbal.

Eve Kuypers Graphic Design heeft hiervoor affiches, folder en de website gemaakt. De website moest overzichtelijk en duidelijk zijn en biedt de klant de mogelijkheid om zelf evenementen aan te maken. Bekijk de volledige website: www.jakosocceracademy.be