Nieuwe website FluffyCloud geboortekaartjes online

De nieuwe website van FluffyCloud geboortekaartjes staat online.

Eindelijk is het zover, de website van FluffyCloud is vernieuwd en is nu gemaakt in wordpress. De structuur is grotendeels hetzelfde gebleven, de geboortekaartjes zijn nog altijd onderverdeeld in 3 thema’s. Je hebt de communiekaarten, de kaartjes op maat, enz… Door gebruik te maken van wordpress is de site nu iets gebruiksvriendelijker op mobiele devices. Een andere aanpassing is de presentatie. Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd om de stickers, labels enz. te presenteren op een voorbeeld en zo te tonen wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Alle ontwerpen zijn door mezelf gemaakt en enkel op de website van FluffyCloud verkrijgbaar. Dus als u op zoek bent naar een geboorte- of communiekaartje gaan dan zeker eens kijken op www.fluffycloud.be. Heb je zelf een idee dan is een geboortekaart op maat misschien iets voor u.