Miss Milla Webshop

Miss Milla een webshop for women, fashionable mums and mini-fashionista.

Eve Kuypers Graphic Design heeft voor Miss Milla Webshop het logo ontworpen, naamkaartjes, bedankkaartjes en folder. Het logo moest in de bohemian style zijn met pijltjes en veertjes en zeker niet te strak. Het is een fris logo geworden met alle elementen die de klant heeft gevraagd. Bekijk de ontwerpen voor Miss Milla webshop in mijn portfolio.

Miss Milla Folder

MissMilla biedt een waaier van aparte merken aan voor mama en dochter. Merken met een ‘special touch’, boho-rock gehalte, duurzaam, handmade, exotisch, Mediterrane ‘free spirit’, Scandinavische puurheid, Belgische en Nederlandse degelijkheid en originaliteit. Ben je gek op beachwear en zomerse accessoires zoals handtassen en juwelen dan moet je zeker een kijkje nemen op www.missmillashop.com