Nieuwe website online!

Eindelijk is het zover, de nieuwe website staat online!

Bloed zweet en tranen en vooral heel veel tijd heeft het gekost maar het resultaat mag er zijn! Ik ben er dan ook heel blij mee.

Het principe is hetzelfde gebleven maar de vormgeving en indeling ogen overzichtelijker. Met de nieuwe homepage val ik met de deur in huis, je komt direct in mijn portfolio.
Bovenaan rechts heb je 2 icoontjes staan, de lijntjes zijn om naar het menu te gaan en als je op de blokjes (enkel bij de portfolio) klikt kan je een filter instellen, je kan kiezen uit all, funstuff, grafisch ontwerp (affiches, folders, brochures,…), logo, huisstijl (briefpapier, enveloppen,..), illustratie en webdesign.

Neem een kijkje and feel free to comment 🙂

Ik wil ook mijn klanten bedanken, dankzij hun vertrouwen en samenwerking heb ik een portfolio waar ik echt trots op ben! Ik kijk er dan ook naar uit om ook in de toekomst met jullie samen te werken.